• erikavanwijk-gouda-webdesigner-fotograaf

0
 • over mij

  In 2009 besloot ik mijn hart te volgen en startte mijn eigen bedrijf: 'Erika van Wijk designer & photographer'. Mijn stijl kun je omschrijven als: licht, helder & gedetailleerd.

  In ons huis heb ik een prettige studio waar ik heerlijk kan werken en ontwerpen. Een lichte ruimte met een houten bureau, inspirerende moodboards en pentekeningen aan de muur. En natuurlijk mooie opbergdozen en schriften. Fotograferen doe ik het liefst buiten, in de stad of vrije natuur. Ik hou van de frisse lucht, het licht, het wisselvallige Hollandse weer en hoe mensen zich buiten voelen en bewegen.

  In 2011 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven; Sander. Onze trouwdag heeft zo'n speciaal plekje in mijn hart. Je zegt hardop dat je elkaar lief hebt en samen oud wilt worden. Inmiddels zijn wij de trotse ouders van Stann en Kensi. Het is fijn een studio aan huis te hebben, zo kan ik mijn werk en gezinsleven goed combineren.

  Nog een paar weetjes over mij…
  - geniet van een latte macchiato, liefst met een scheutje caramel of tonka beans ;)
  - raak ontroerd door een gelukkig ouder echtpaar zittend op een bankje...
  - ben heel graag in de bergen
  - word blij van porcelein & wit keramiek
  - geniet van alle jaargetijden – bij de 1e sneeuwvlok én 1e grasspriet, begin ik te stralen…
  - houd van lekker eten & een glas goede wijn
  - ben dol op pure chocolade

  • stempels • lenteweer • geschreven kaarten • mooie verpakkingen • Italiaans ijs • veldbloemen • skiën • handgemaakte sieraden • bloesem • petrol blauw • hooded sweaters • letterpress • inxs • sneeuwvlokken • reizen • polaroids • blikken doosjes • jamiroquai • gekleurd bindtouw • telemarken • licht blauw • speciale lettertypes • brievenbus post • kadootjes •